• уверенија

Трајанов: ДИК не достави покана до новоизбраните пратеници, туку до овластените предлагачи на партиите и коалициите

Последните две недели новоизбраните пратеници се предмет на критики поради тоа што не присуствувале на свечената седница на ДИК, одржана на 25.07.2020 година, за да ги примат уверенијата за избор на пратеник, инфомира Павле Трајанов од Демократки Сојуз. -Сакам да ја информирам јавноста дека ДИК не доставил информација (покана и сл.) до новоизбраните пратеници, туку …

Трајанов: ДИК не достави покана до новоизбраните пратеници, туку до овластените предлагачи на партиите и коалициите Read More »