• уписи

ВИДЕО | Уписите почнаа, учениците во трка за едно од 30.053 слободни места во средните училишта

Од денеска па се до четврток ќе трае првото пријавување од јунскиот уписен рок за идните средношколци, а во јавните средни училишта слободни се 30.053 места во 913 паралелки, во 109 средни училишта. Второто пријавување овој месец е на 23 и 24 јуни, а третото е на 30 јуни. Од вкупниот број слободни места во …

ВИДЕО | Уписите почнаа, учениците во трка за едно од 30.053 слободни места во средните училишта Read More »