• угостителски објект

ФОТО | Aна Петроска ни ја носи есента преку фотографија: Македонија има многу неистражени места кои заслужуваат внимание

За себе вели дека сè уште е нова во фотографијата. Започнала да фотографира со цел да промовира угостителски објект во Струга со кој менаџира нејзиното семејство. По две години фотографирање, од лани, почнала да го проширува својот опсег и да креира впечатоци преку фотографијата од места кои ги посетува. Така, младата фотографка Ана Петроска од …

ФОТО | Aна Петроска ни ја носи есента преку фотографија: Македонија има многу неистражени места кои заслужуваат внимание Read More »