• Училиште

Осумте основни училишта се подготвени за почеток на новата учебна година

Осумте основните училишта на територија на Општина Центар се подготвени за почетокот на новата учебна година, истакна денеска градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и раководителката на општинскиот Сектор за јавни дејности, Јагода Јанковска на одржаниот онлајн состанок. Опремени се и со вкупно 68 интерактивни (смарт) табли, 134 десктоп компјутери, 85 преносливи (лап топ) компјутери, …

Осумте основни училишта се подготвени за почеток на новата учебна година Read More »