• учебник

Посебна комисија во МОН ќе одлучи дали ќе се поправа учебникот по историја полн со грешки или ќе се прави нов

Ќе се формира посебна комисија што во рок од десет дена ќе предложи корекции на постојниoт или изработка на нов учебник по историја и општество за петто одделение, информираа попладнево од Министерството за образование и наука. – Како резултат на увидените грешки во учебникот по историја и општество за петто одделение, целосно оправданите реакции на …

Посебна комисија во МОН ќе одлучи дали ќе се поправа учебникот по историја полн со грешки или ќе се прави нов Read More »