• цивил

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Џабир Мемеди Дерала: Шарената револуција е преседан во светски рамки

„Повеќе или помалку, прашањата во анкетата на ИРИ се добро формулирани, добро поставени, верувам дека таа организација максимално професионално ја изработила анкетата, но да имаме предвид и уште нешто, анкетите се една работа, меѓутоа нивното толкување во јавноста е сосема друга работа, особено затоа што анкетите од алатка да го отсликаат расположението во јавноста, станаа …

ВИДЕО ИНТЕРВЈУ | Џабир Мемеди Дерала: Шарената револуција е преседан во светски рамки Read More »