• татјана алексиќ

Убави без ботокс: Жени за сите времиња

По сè изгледа дека пандемијата со ботокс стивнува, дека ерата на мумифицирани изгледи завршува. По сите сознанија од скоро повеќедецениското искуство, резултатите говорат не баш во полза на магискиот изум пред кој падна на колена најпрво Холивуд, а потоа се подразбира и обичниот свет. Од безидентитески ликови, преку издеформирани физикуси, па до сознанието дека по …

Убави без ботокс: Жени за сите времиња Read More »