• тампере

Денеска меч со Русија, федерацијата со мислите кон ЕП 2023 на кое ќе бидеме коорганизатори

Четирите порази со само два освоени сета ќе ги остават македонските одбојкари на последното место на табелата во групата во Тампере (Финска), но нужно не мора да значат дека ќе завршиме на дното на Европското првенство кое е во тек. Од сегашна перспектива можеме да бидеме подобри само од Црна Гора која покрај тоа што …

Денеска меч со Русија, федерацијата со мислите кон ЕП 2023 на кое ќе бидеме коорганизатори Read More »