• Свидетелства

Со делење свидетелства и со физичка настава ќе почне учебната година

Со доделување на минатогодишните свидетелства и со реформирани учебници, ќе започне новата учебна година. Од Министерството за образование (МОН) се децидни, учебната година ќе започне со физичко присуство на сите ученици освен оние за кои родителот поднел барање за онлајн настава. Целосна онлајн настава, или хибридниот модел што подразбира ротација на учениците – дел од …

Со делење свидетелства и со физичка настава ќе почне учебната година Read More »