• сурутка

Во деновите со високи температури пијте сурутка за да се разладите

Високите температури веќе станаа секојдневие, па доколку сте во дилема како да се разладите, обидете се тоа да го направите со редовно пиење сурутка. Луѓето на овие простори, отсекогаш ја користеле сурутката како напиток за разладување. Препорачливо количество сурутка за еден возрасен човек во текот на 24 часа е околу еден литар. Сепак, бидете внимателни …

Во деновите со високи температури пијте сурутка за да се разладите Read More »