• Судски Совет

Дамева: Се нафатив на оваа работам, знам да се носам со навредите, заканите и сѐ друго

Собранието денеска ја продолжи 71. седница со дебата за Извештајот за работата на Судскиот совет за 2021 година, на која присуствуваше и претседателката на Судскиот совет, Весна Дамева. Таа не одговори на прашањето на опозициските пратеници дали ќе поднесе оставка од морални причини, по одлуката на Уставниот суд и нејзините врски со власта, ниту пак …

Дамева: Се нафатив на оваа работам, знам да се носам со навредите, заканите и сѐ друго Read More »