• струја

Бислимовски: Ќе одземаме лиценци на снабдувачи со струја кои незаконски раскинуваат договори

Марко Бислимовски претседател на Републичката комисија за енергетика, водни услуги и справување со отпад за Утрински брифинг потврди дека во последно време се појавува тренд на раскинување на договорите за снабдување со струја од страна на приватни снабдувачи. -Приватни снабдувачи и трговци со струја почнаа да ги откажуваат договорите со потрошувачите затоа што се потпишани …

Бислимовски: Ќе одземаме лиценци на снабдувачи со струја кои незаконски раскинуваат договори Read More »