• стојко пауновски

„Што си посеаја, тоа си ожнеаја“, вели Стојко Пауновски за поразот на СДСМ

Поранешниот директор на Државниот пазарен инспекторат, Стојко Пауновски, со народната поговорка „што си посеал, тоа ќе си жнееш“ во изјава за „Фокус“ го коментира поразот на СДСМ на локалните избори. Пауновски беше разрешен од функцијата затоа што се спротивстави и одби да прими 35 „рамковни“ административци во Пазарниот инспекторат поради несоодветно образование. Откако Пауновски одби …

„Што си посеаја, тоа си ожнеаја“, вели Стојко Пауновски за поразот на СДСМ Read More »