• српски државјанин

Шпанска полиција откри дека Србин учествувал во обидот да се пренесе кокаин вреден20 милиони евра

Шпанската полиција во акција под кодно име Грајуела (вилица) разби една од најголемите мрежи за шверц на дрога, кога запрела брод натоварен со 1.200 килограми дрога. Меѓу неговиот екипаж бил и српскиот државјанин Радомир З., кој бил задолжен за чување на залихи во име на источноевропската организација до која била испратена оваа пратка вредна 20 …

Шпанска полиција откри дека Србин учествувал во обидот да се пренесе кокаин вреден20 милиони евра Read More »