• среќа

Според светскиот извештај за среќата: Македонија е најнесреќно место за живеење на Балканот

Според најновиот светски извештај за среќата, направен според традиционалната анкета на агенцијата „Gallup“, Македонија e едно од најнесреќните места за живеење. Имено, нашата држава се најде на 75. место од вкупно 95 рангирани земји. Топ три најсреќни места за живеење се Финска со оценка 7,89, Исланд со 7,58 и Данска со 7,51. Зад нив се …

Според светскиот извештај за среќата: Македонија е најнесреќно место за живеење на Балканот Read More »