• специјален суд

ВИДЕО I Поранешен агент на ШИК открива нечуени детали за припадникот на косовската полиција, Фадил Сулевиќ, кој вчера беше пронајден мртов во близина на Приштина: Еве што знаеше и кој се плашеше …

Вчера, припадникот на косовската полиција, Фадил Сулевиќ, кој исто така беше сведок во Специјалниот суд беше пронајден мртов покрај езерото Бадовц, во близина на Приштина. Поранешниот агент на ШИК, Наим Мифтари за весникот „Бота сот“ тврди дека Сулевиќ бил професионалец кој знаел многу работи, затоа и бил повикан од Специјалниот суд во Хаг. „Сведокот на …

ВИДЕО I Поранешен агент на ШИК открива нечуени детали за припадникот на косовската полиција, Фадил Сулевиќ, кој вчера беше пронајден мртов во близина на Приштина: Еве што знаеше и кој се плашеше … Read More »