• советничка

ВИДЕО | Советничка го јава градоначалникот на Бања Лука во неговата канцеларија

На социјалните мрежи се шири видеоснимка на која се гледа како во канцеларија девојка седи врз грбот на градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ, додека тој ја учи како се јава коњ. Како што пишува на својот блог новинарот Слободан Васковиќ, станува збор за Олга Бабиќ, вработена во Градската управа, за која се наведува дека …

ВИДЕО | Советничка го јава градоначалникот на Бања Лука во неговата канцеларија Read More »