• состојба

Бранот новозаразени ќе прерасне во цунами!

Состојбата со коронавирусот во земјава ескалира. Регистриран е рекорд на позитивни случаи во еден ден од почетокот на пандемијата, кој изнесува 2.269 нови лабораториски случаи од направени нешто над 7.000 тестови. Со ова бројот на активни случаи во земјата е 17.218. Најголемиот дел од пациентите се лекуваат амбулантски или во домашни услови, а хоспитализациите се …

Бранот новозаразени ќе прерасне во цунами! Read More »