• сопиште

Спасовски: Владата во минатите четири години инвестираше 840.000 евра во патна инфраструктура во Сопиште

 Владата предводена од СДСМ во минатите 4 години инвестираше 840.000 евра во 11 километри патна инфраструктура во општина Сопиште, изјави вечерва потпретседателот на СДСМ, Оливер Спасовски каде беше дел од маалска средба во оваа општина. – Овде во Сопиште завршена е рехабилитација на регионалниот пат Сопиште – Долно Соње со должина од 3,7 километри за …

Спасовски: Владата во минатите четири години инвестираше 840.000 евра во патна инфраструктура во Сопиште Read More »