• смит

Близначките Смит украле 10.000 евра од нивните баба и дедо: Нивната мајка ги предала на полицијата

Клер и Луиз Смит (25) од Шкотска биле протерани од семејството заради непростлива ароганција и кражба, која систематски ја вршеле со месеци. Близначките ја изневериле својата баба Марлин (75) во најлошите моменти од нејзиниот живот. Откако дедото Крафорд доживеал срцев удар на почетокот на годината, тие ја искористиле приликата „да се најдат при рака“, па …

Близначките Смит украле 10.000 евра од нивните баба и дедо: Нивната мајка ги предала на полицијата Read More »