Tag : смисла за хумор

Еспресо Секс

Мажите признаваат: Овие жени никогаш не може да се заборават!

Слободен печат
Мажите признаваат дека не ги забораваат поранешните партнерки со кои поминале одредено време и жените во кои биле вљубени. Осетливи и љубезни Во добата на...