• Смартфон

АНАЛИЗА – Светот на разузнавањето претрпува длабоки промени, правилата на игра никогаш повеќе нема да бидат исти

ИСТАНБУЛ „Тоа беше најдоброто време, тоа беше најлошото време, тоа беше време на мудрост, тоа беше време на глупости, беше епоха на верување, епоха на неверување, беше сезона на светлина, беше сезоната на темнина, беше пролет на надеж, беше зима на очај, имавме сè пред нас, немавме ништо пред нас… “ Вака Чарлс Дикенс ја …

АНАЛИЗА – Светот на разузнавањето претрпува длабоки промени, правилата на игра никогаш повеќе нема да бидат исти Read More »