• славен

Том Џонс призна дека користи вијагра

Британскиот музичар Том Џонс призна дека користи вијагра. Тој го откри тоа во подкастот, наведувајќи дека „не е лошо понекогаш да имате мала помош“. „Нема срам околу тоа кога имаш 80 години“, изјави музичарот. Пејачот беше во долгогодишен брак со сопругата Линда, од 1957 до 2016 година, кога таа почина. По нејзината смрт тој често …

Том Џонс призна дека користи вијагра Read More »