• скорпија

Дневен хороскоп за 20 јули: Насмевката е најубавиот лек

Овен Полека запливувате во длабоките води на љубовта. Бидете љубезни и трпеливи колку и да ви се чини дека треба да реагирате или да се вмешате. Веќе утре сè ќе ви изгледа поинаку. На професионално поле, пред вас е искушение на финансиски недоразбирања поради неискусни соработници. Доколку е потребно, помогнете на некој кој е во …

Дневен хороскоп за 20 јули: Насмевката е најубавиот лек Read More »