• Скандал

Несекојдневен скандал во мало француско гратче: Гатачка го измамила градоначалникот, сега и двајцата се во затвор

Градот Агде на медитеранскиот брег можеби е познат по своите прекрасни песочни плажи и топлото време преку целата година, но има репутација и за диви секс забави. Градот е дом на најголемата „свингерска“ заедница во Европа. Десетици илјади парови секоја година одат во градот од цела Европа за да ги заменат партнерите. Но, во моментов, …

Несекојдневен скандал во мало француско гратче: Гатачка го измамила градоначалникот, сега и двајцата се во затвор Read More »