• штоправиденеска

Што прави денеска: Ненад Ѓоргиевски, телевизиски и радиоводител

Еден од најпрепознатливите гласови во радискиот етер и на телевизија, секако му припаѓа на водителот Ненад Ѓоргиевски, кој зад себе има долгогодишна плодна кариера. Ненад во моментов е дел од водителската екипа на емисијата „Утринска на Телма“, а секој работен ден ја води емисијата „Во движење“ на Македонско радио 2. Ненад има и своја продукција …

Што прави денеска: Ненад Ѓоргиевски, телевизиски и радиоводител Read More »