Tag : штала

Хроника

Од гром во битолско изгоре штала и добитокот во неа

Слободен печат
На место викано „Стрчин” вчера удрил гром во штала и настанал пожар при што шталата и добитокот кој бил во неа изгореле. Пожарот бил изгаснат...