• шоу

ФОТО+ВИДЕО | Кои беа најдобрите моменти од „Friends Reunion“?

Една од најпопуларните американски серии, која ги следеше животите на група пријатели во Њујорк во нивните 20-ти и 30-ти години, заврши со емитување во 2004 година, по навршени 10 сезони. Оттогаш, шансата да се видат сите шест главни членови на актерската екипа заедно како разговараат за времето додека се снимало шоуто, беше исклучително ретка. Сепак, …

ФОТО+ВИДЕО | Кои беа најдобрите моменти од „Friends Reunion“? Read More »