• сетила

Емина Јаховиќ се бори со коронавирусот: Ова не е вирус, ова е отров!

Пејачката Емина Јаховиќ веќе извесно време се бори против коронавирусот. Емина сега им се обрати на своите следбеници на Инстаграм, предупредувајќи колку е опасен коронавирусот. „Никогаш не размислував за тоа колку се важни сетилата за мирис и вкус. И колку сме среќни само затоа што сме здрави. Не мислам дека ова не е вирус, туку …

Емина Јаховиќ се бори со коронавирусот: Ова не е вирус, ова е отров! Read More »