• сериозен

Неверојатни фотографии од зависници кои се тргнале од дрогата (ФОТО)

Зависноста од дрогата е многу сериозен проблем кој ги погодува младите луѓе ширум светот. Без оглед на причината за употреба на дрога на прво место, важно е да се престане. Од тоа зависи вашето здравје, животот и среќата на вашите најмили. Со цел да послужи како извор на инспирација за тоа дека во животот апсолутно …

Неверојатни фотографии од зависници кои се тргнале од дрогата (ФОТО) Read More »