• село

Нудистичко село: Место на Медитеранот во кое е дозволено да шетате голи – насекаде

Кап д’Агде е познато одморалиште на Медитеранот во јужна Франција, кое е 70 километри оддалечено од Монпелје. На неговиот североисточен дел се наоѓа голем нудистички ресорт наречен „Нудистичко село“, кој често го нарекуваат и „Голиот град“. Неговиот главен адут? Им дозволува на гостите да шетаат без ниту едно крпче на телото – насекаде. Во ова …

Нудистичко село: Место на Медитеранот во кое е дозволено да шетате голи – насекаде Read More »