• секогаш

Здравјето не доаѓа секогаш од медицината и лековите: Руми – 10 мудри совети за полесен живот

„Здравјето не доаѓа секогаш од медицината и лековите. Најчесто потекнува од смирениот ум, смиреното срце и мирната душа. Здравјето потекнува од насмевката и љубовта“. Руми е филозоф и поет чии зборови се олицетворение на мудроста и не учат како можеме да живееме поедноставно, со леснотија, исполнети со љубов и оптимизам. Неговите насоки можете да ги …

Здравјето не доаѓа секогаш од медицината и лековите: Руми – 10 мудри совети за полесен живот Read More »