• Сашко Јовев

Д-р Шокаровски за инцидентот со д-р Јовев: Има снимки од камерите и изјави од оштетени меѓу кои сум и јас

Директорот на Клиниката за кардиохирургија, доктор Марјан Шокаровски за „Слободен печат“ не сака да го коментира вчерашниот инцидент на клиниката во која учествувале тој и екс-директорот доктор Сашко Јовев. Шокаровски кусо вели дека постојат видео-записи од камерите во болницата на кои точно се гледа што се случило и сите тие заедно со изјави од присутни, …

Д-р Шокаровски за инцидентот со д-р Јовев: Има снимки од камерите и изјави од оштетени меѓу кои сум и јас Read More »