ФОТО | Таа е 46 години помлада од него: Славниот дизајнер Кавали ја опсипува со милионски подароци својата девојка

Манекенката Сандра Нилсон дефинитивно знае како е да се живее во луксуз, особено откако нејзиниот 46 години постар партнер, познатиот дизајнер Роберто Кавали, ѝ купил остров во Шведска со луксузна вила. Тие двајца и покрај големата разлика во годините, уживаат во љубовта и постојано нагласуваат дека се голема поддршка еден на друг.   View this …

ФОТО | Таа е 46 години помлада од него: Славниот дизајнер Кавали ја опсипува со милионски подароци својата девојка Read More »