• рок на траење

Дали шампањот може да се расипе?

Без разлика дали зборуваме за вистински шампањ, направен во регионот Шампањ во Франција, или друго пенливо вино, секогаш можете да сметате на едно или две шишиња кои ќе бидат испукани за посебни прилики со пријателите или семејството. Иако шампањот не оди лошо по тоа што нема да стане опасен за пиење, може брзо да го …

Дали шампањот може да се расипе? Read More »