• родена

Драма на венчавка: Свекрвата дознала дека невестата ѝ е родена ќерка

Жена од Кина останала шокирана  кога сфатила дека девојката со која нејзиниот син сака да се ожени ѝ е ќерка! Сцената достојна за најдобриот филмски заплет се одиграла на една венчавка на 31 март во Кина, пишува „Ориентал дејли“. Додека церемонијата сѐ уште не била одржана, идната свекрва на раката на невестата здогледала белег што …

Драма на венчавка: Свекрвата дознала дека невестата ѝ е родена ќерка Read More »