• роберт де ниро

ФОТО: Де Ниро првпат во јавноста по повредата на снимањето на филмот „Killers of the Flower Moon“

Роберт Де Ниро забележан во јавноста првпат откако си ја повреди ногата минатиот месец на снимање на филмот „Killers of the Flower Moon“. Легендарниот актер беше забележан во Њујорк во неделата со гипс и протеза на повредената десна нога. Тој го опишува искуството како нешто што „се трпи“. Бил придружуван од жена која му помала …

ФОТО: Де Ниро првпат во јавноста по повредата на снимањето на филмот „Killers of the Flower Moon“ Read More »