ритуали Archives - Слободен печат

Tag : ритуали

Магазин Семејство

Ритуали за богатство: Променете ги овие ситници и ќе ги привлекувате парите како магнет!

Слободен печат
Според фенг шуи верувањето постојат едноставни ритуали кои ќе ви помогнат парите буквално да се „лепат“ за вас. Колку и да се водиме според мислата...
Вести Планета

„ЦРНАТА СЕКИРА“ СЕЕ СТРАВ НИЗ ЕВРОПА: Банда од Нигерија која тргува со луѓе, оружје и дрога ги плаши жртвите со ритуали и магии

Слободен печат
Откако нивното делување значително се прошири на територијата на Италија, озлогласената нигериска банда „Black axe“ (Црна секира) која е позната дека ги плаши луѓето со...
Магазин Семејство

20 работи кои привлекуваат СРЕЌА и 10 работи кои привлекуваат НЕСРЕЌА во домот (ФОТО)

Слободен печат
Исполнете го својот дом со позитивна енергија бидејќи врз добар темел се гради среќата… Ако вашата куќа е извор на среќа и благосостојба, не морате...
Забава Магазин

ЛУДИ РИТУАЛИ: Со какви бизарни навики живееле познатите личности

Слободен печат
Со какви навики живееле некои од најпознатите личности од подалечната и поблиската историја?...
Еспресо Жена Убавина

Ритуали за нега СТАРИ СО ВЕКОВИ, кои ги применуваме и денес

Слободен печат
Многу козметички брендови користат состојки и рецепти според древни записи и активно ги произведуваат и вклучуваат во своите линии на производи....