• регулаторна комисија за енергетика

Бислимоски: Сум добивал закани по Фејсбук, но не се плашам и ќе продолжам со работа и понатаму

Директорот на Регулаторна комисија за енергетика, Марко Бислимоски во вечерашното гостување во Тема на денот на Сител ТВ коментирајќи го инцидентот кој се случи пред два дена, рече дека е изненаден од самиот настан и дека досега закани кон него најчесто биле упатувани преку Фејсбук, но не им обрнувал внимание. – Закани имаше по носењето на …

Бислимоски: Сум добивал закани по Фејсбук, но не се плашам и ќе продолжам со работа и понатаму Read More »