• регенерира

Откако луѓето се во карантин, светските градови изгледаат сè поубаво – Овие фотографии го докажуваат тоа! (ФОТО)

Во екот на пандемијата на коронавирусот многу светски метрополи се во карантин. Градовите изгледаат напуштено, улиците се пусти, училиштата затворени, а луѓето деновите ги поминуваат во своите домови. Освен што мерките влијаат на промената на животниот стил, во исто време многу помогнаа и природата да закрепне, а многумина велат дека градовите никогаш не изгледале поубаво. …

Откако луѓето се во карантин, светските градови изгледаат сè поубаво – Овие фотографии го докажуваат тоа! (ФОТО) Read More »