• разрешување

Врховниот суд ја одби жалбата за одлуката за разрешување на судијката Софија Лаличиќ

Советот за одлучување по жалби при Врховниот суд ја одби жалбата на судијата на Основен кривичен суд Скопје, Софија Лаличиќ на одлуката за нејзино разрешување од вршење на судиска функција, информира Врховниот суд. Советот за одлучување по жалби при Врховниот суд расправаше по повод жалбата на Софија Лаличиќ, судија на Основен кривичен суд Скопје, изјавена …

Врховниот суд ја одби жалбата за одлуката за разрешување на судијката Софија Лаличиќ Read More »