• разбирање

Како да си помуабетите со Вашата мачка – и да го разберете одговорот

Секој љубител на мачки кој откако ќе каже нешто на своето четвороножно пријателче може да добие „мјау“ како одговор ја знае возбудата што ја предизвикува оваа комуникација. Но, дали точно го „преведувате“ одговорот? И се чини дека постои метод зад лудилото, бидејќи можете подобро да ја разберете вашата мачка – добивате сè поисплатливи „мјаукања“ секој …

Како да си помуабетите со Вашата мачка – и да го разберете одговорот Read More »