Tag : промоции

Вести Ви Препорачуваме Култура

Што да правите во Скопје ОВОЈ ВИКЕНД

Јасмина Кантарџиева Димков
Доброутро драги скопјани, и вам кои не вртевте пита со паричка за Бадник. Кај кого се падна паричката? Ја месевте ли питата или ја купивте,...
Вести Ви Препорачуваме Култура

Што да правите во Скопје ОВОЈ ВИКЕНД

Јасмина Кантарџиева Димков
Здраво-живо мило Скопјенце, и вам задушени скопјани – што од воздухот, што од политиките. Пак ли за воздухот?! Ами, како. Децата ни шетаат со маски...
Вести Ви Препорачуваме Култура

Што да правите во Скопје ОВОЈ ВИКЕНД

Јасмина Кантарџиева Димков
Како сте денес драги скопјани? Нели убаво ви доаѓа на душичката кога некој ќе ве праша – како сте? Ајде викендов почесто да почнеме да...
Вести Култура

39 настани за 39-от роденден на Центарот за култура во Битола

Слободен печат
На „менито“ има 39 настани кои вклучуваат театарски претстави, изложби, концерти, промоции на книги и кино проекции, со тоа што очекуваат голем број на посетители...