• продаде

ВИДЕО+ФОТО | Свиња нацртала портрет од принцот Хари: Оваа уметност се продаде за 2.300 евра, а Пигкасо заработува како вистински уметник!

Апстрактната слика на принцот Хари е продадена за повеќе од 2.000 фунти (2.344 евра), што не е воопшто чудно, бидејќи ја насликала – свиња. Свињата Пигкасо била спасена како бебе од една кланица. Ја спасил Џоел Лефсон од Јужна Африка, кој има фарма наречена „Засолниште“, каде што тој се грижи за повеќе животни, јавува „The …

ВИДЕО+ФОТО | Свиња нацртала портрет од принцот Хари: Оваа уметност се продаде за 2.300 евра, а Пигкасо заработува како вистински уметник! Read More »