• проценка

ВИДЕО | Маричиќ: Премиерот има реална проценка пред посетата на Софија, има поместување во разговорите

Посетата на Хрватска е долго планирана – целта е средба со хрватскиот министер за правда, посета на УСКОК, посета на Академијата за судии и јавни обвинители. Во овој период кога очекуваме ги почнеме преговорите за членство во ЕУ, особено во поглавјето 23, мислам дека може многу да очекуваме и целта е да се воспостави едно …

ВИДЕО | Маричиќ: Премиерот има реална проценка пред посетата на Софија, има поместување во разговорите Read More »