• пробајте

ВИДЕО | Пробајте и ќе се изненадите: Еве како да ги отстраните загорените наслаги од пеглата за две минути!

Неверојатно но многу делотворно… Изгледа неверојатно, но аспиринот или парацетамолот навистина најбрзо и најлесно ги чистат дамките од пеглата. Потребно ви е: парацетамол или аспирин крпа пинцета Ако имате тврдокорни дамки на пеглата, најлесно можете да ги отстраните со аспирин или парацетамол. Вклучете ја пеглата на максимум и исклучете ја опцијата за пареа. Со пинцета …

ВИДЕО | Пробајте и ќе се изненадите: Еве како да ги отстраните загорените наслаги од пеглата за две минути! Read More »