Tag : прејадување

Магазин Магазин слајдер Семејство

Грешки што најчесто доведуваат до прејадување

Слободен печат
Никогаш немојте да го прескокнувате појадокот, а вечерајте само тогаш кога чувството на глад е неиздржливо Дури и кога сметате дека водите сметка за количеството...
Живот Магазин

Четири работи кои ја убиваат страста во врската или бракот

Слободен печат
Ако сте забележале дека во вашата врска или брак има сè помалку страст можно е за тоа да сте виновни вие самите, односно некои лоши...