• префинети

ФОТО | 5 фризури кои можете да ги направите без да одите на фризер: Елегантни, дискретни и префинети, а се прават за неколку минути!

За новата сезона, многумина често избираат и нова фризура… Сепак, тоа не мора да значи дека мора да закажете термин во фризерски салон, туку дека новата фризура можете да ја направите и дома сами. Не мислиме на нова должина на косата, туку на неколку трикови кои ги позајмивме од инфлуенсерките и социјалните мрежи, а кои …

ФОТО | 5 фризури кои можете да ги направите без да одите на фризер: Елегантни, дискретни и префинети, а се прават за неколку минути! Read More »