• правна држава

Дивоградби во темелот на правната држава

Не знам дали некој во Македонија сè уште се сеќава на настаните кои се случија на почетокот од септември минатата година, кога буквално на секое „ќоше“ беше пренесувана акцијата на уривање на дивоградбата крај трговскиот центар „Мавровка“. На Фејсбук, на Твитер, на Јутјуб, по портали и блогови, на телефони и компјутери гледавме како тешката механизација …

Дивоградби во темелот на правната држава Read More »