• пратеници

Пратениците изгласаа повеќе точки од 47-та седница

Пратениците во Собранието на Република Северна Македонија, попладнево продолжија со гласање на точките од 47-та седница. Гласањето продолжи од 14. точка, за предлог на закон за финансиска поддршка за намалување на последиците предизвикани од Ковид-19 врз производството и откуп на тутун, по скратена постапка. Во рамки на 47-та седница, пратениците гласаа и за предлог на …

Пратениците изгласаа повеќе точки од 47-та седница Read More »